Hvem er jeg?

Indehaver af Hairlounge

Navnet er Signe. Jeg har med mine 12 år i branchen som frisør, rigtig god erfaring fra forskellige arbejdspladser, før jeg valgte at kaste mig ud i at få min egen salon.


Jeg har været en del af, at hjælpe til både ved musicals og kurser, som stylist/frisør. Jeg følger med på moden og bliver inspireret, af det der rører sig inde for faget. Jeg er ikke bange for en udfordring og elsker at videreudvikle mig, for at du kan få det ønskede resultat.


Jeg vægter meget på, at man føler sig godt tilpas i salonen. Det gør jeg ved at dedikere mig meget til at opnå et perfektionistisk resultat og for at give dig en god oplevelse. Jeg er ambitiøs, målrettet og meget resultatorienteret. Så når du booker din tid, vil jeg lytte til dine ønsker og behov. Sammen vil vi finde det, der passer til din personlighed og stil.


Du vil blive mødt af en smilende professionel frisør, der ønsker, du kan slappe af og nyde din behandling. Stille og rolig musik fylder rummet og jeg ved, der er stress og jag i hverdagen, så derfor er der også plads til, at man kan sidde tavs, hvis man ønsker dette.


Glæder mig til at møde dig !

37984101_10214735231307372_9010210598046138368_n_edited.jpg